Sadık Dostum: Muşvolan


Nesnelerini gözümüzle hareket ettirebilsek ne zevkli olurdu değil mi? Kitapları, çantaları veya kalemleri gözümüzle orada oraya sürükleyerek kuvvetten tasarruf edebilirdik. Veya topları, balonları gözümüzle sağa sola savurarak stres atabilirdik.

Teknoloji belki bir gün bir şekilde bunu gerçekleştirebilir ama şimdilik böyle bir şey yapabilme ihtimalimiz yok.

Üzülmeyin! İnsan doğası bu derdinize çözüm sunuyor!

Koltukta veya yatakta uzanırken bembeyaz bir tavanla göz göze gelip boş boş bakışırak canınızın sıkıldığı olduğu mu hiç? 

Eğer bu durumdan şikayetçiyseniz 'muşvolan' ile tanışın! 

Kendimi bildim bileli gözümün önünde yukarıdaki gibi ip ve nokta şeklinde siyaha çalan saydam cisimler uçuşur. Fakat rastgele değil, gözün hareketine göre gerçekleşir bu olay. Yani bu cisimleri gözünüzle istediğiniz yere sürükleyebilir, hatta ani göz hareketleriyle istediğiniz yere fırlatabilirsiniz bile!

Öte yandan çok hareketli arkadaşlardır bunlar, sabit olarak görmek istediğinizde sürekli yukarı aşağı veya sağa sola kaçışırlar. Dolayısıyla bu durum bazen stres atayım derken streslenmenize sebep olabilir.

Muşvolanlar her zaman gözükmezler. Çağırmak için yapmanız gereken tek şey tavana veya duvara bakmak! Tavana bakmak daha hızlı ve tesirli sonuç verir. Öylece bakıp bir iki saniye içinde arkadaşınızın gelmesini bekleyebilir veya gözünüzü yukarı aşağı oynatarak ata ıslık çalıyormuşcasına hemen yanınıza çağırabilirsiniz! 

İstisnai durumlar haricinde tıbben tehlike teşkil etmezler. Bilgi için tıklayın.

Muşvolan iyi gününüzde, kötü gününüzde hep yanınızdadır, sizi asla yalnız bırakmaz. Muşvolan zeki, çevik ve ahlaklıdır. Ve ben muşvolanın iplik ve nokta şeklinde olanlarını severim!

Siz de muşvolan ile yaşıyor ve onu çok seviyorsanız benimle iletişime geçin, dernekleşelim!

 


3 yorum:

kübra dedi ki...

Ben de bu garip uçuşan şeylerin bende olduğunu sanıyodum.Hay maşallah muşvolandaşım benim :D Belki de genetiktir kim bilebilir :D

Galyalı Kadirix dedi ki...

isim de verebilirsin. mesela muşvo, minikmuşvo :)

Adsız dedi ki...

Ben kendilerini hiç sevmem. Ağzıma ettiler.